вівторок, 17 березня 2020 р.

Навчаємося під час карантину

Відеоуроки для навчання та розвитку школярів
(матеріал взято з сайту https://edpro.ua/blog/videouroky-dlja-navchannja-ta-rozvytku-shkoljariv)

 На сьогоднішній день багато освітніх порталів пропонують свій контент для начання. Ми знайшли найкращі відеоуроки, цікаві навчальні відео українською мовою. Поповнюйте свій арсенал якісними і сучасними матеріалами, щоб ваші учні не могли відірватися від уроку. І щоб діти знаходили цікаві для себе сфери і пізнавали світ комплексно.
Сайт та YouTube-канал Нової школи наповнені відео з більшості предметів шкільної програми. Матеріал структурований за класами та предметами, тому на сайті легко зорієнтуватися і визначити, чи є потрібні для вас предмети чи матеріал.

Короткі відео розміщені тема за темою, як у шкільній програмі, і підходять для кращого доповнення підручників або їх заміни. Також автори запрошують до співпраці вчителів, авторів відеоуроків. Якщо ця тема не представлена, то можна надіслати власне відео.
Авторські відео Нової Школи цікаво озвучені, добре підібрані для учнів кожного класу. Але так як цей ресурс збирає відео від різних авторів, то вони можуть бути за стилем та подачею як строката стрічка. Плюс в тому, що ви знаєте куди перейти, якщо вам сподобався конкретний автор відеоуроку.
Усі тижневі оновлення відеоуроків від Нової школи публікують на Фейсбук-сторінці.
Відеоуроки посортовані за темами. Для учнів 7-8 класів уроки на каналі в окремих плейлістах, тому користувачам зорієнтуватись з пошуком та вибором досить просто. Під відео можна залишати питання, коментарі, щоб отримувати відповіді від учителя. Такий онлайн-формат навчання дає переваги тим, хто навчається дистанційно. Відео можна пропонувати школярам для самостійного навчання або підготовки до уроків.
Крім відео та 3D-презентацій, тут чимало цікавих ігор та різних навчальних інструментів.

Немає коментарів:

Дописати коментар